Om mig

Jeg er født og opvokset i Danmark, men har boet i London i mere end 10 år, hvor jeg med en førsteklasses BA (Hons) fra Middlesex University kvalificerede mig som integrativ relationspsykoterapeut.

 

Jeg er tosproget og tilbyder terapi på dansk såvel som på engelsk og er specialist i udfordringerne ved at leve i et fremmed land, hvad enten det er som immigrant eller udstationeret samt de problemstillinger, der kan opstod ved tilbageflytning til ens hjemland.

Da jeg selv skabte mig et liv i udlandet, uddannede jeg mig og arbejdede som personlig træner med speciale i rygsmerter, mens jeg læste til terapeut. Jeg har nu boet i Danmark i næsten 4 år, og ved siden af min praksis underviser jeg på en privat international og dansk skole i Odense. Jeg bor med mine tre teenagebørn. ​I min fritid finder du mig i naturen, i motionscentret, med venner og familie eller på sofaen med en god bog, hvis jeg da ikke er ude i verden og opleve samt besøge mine venner fra mine dage i udlandet.

På ad hoc basis laver jeg frivilligt arbejdet for Center for Seksuelt Misbrugte i Odense og GlobalARRK, en engelsk velgørenhedsorganisation der støtter forældre, der ikke kan rejse til deres hjemland med deres børn efter en skilsmisse i udlandet.

2019-dpf-mpf-logokort-web.jpg

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com